Terug

Over ons


Wij, Jeroen, Joost-Jan, Henriette, Menno, Robbin, Jelle en Chris, zijn een kleine club liefhebbers. Wij vinden bier
 een prachtig product. En we genieten van de verhalen van de brouwers over hun bieren. Dat willen wij overbrengen aan iedereen in Nederland.

EEN WERELD VAN SPECIAALBIER

Speciaalbier is met een inhaalslag bezig. De wereld kent inmiddels een breed scala aan speciaalbierbrouwerijen en er komen constant nieuwe smaken op de markt. En mensen staan open om diverse speciaal (of craft) bieren te proeven. Dat is super. 

ONZE MISSIE

De lekkerste speciaalbieren gemakkelijk toegankelijk maken voor iedereen in Nederland. Dat is het idee van Van Bieren. Een laagdrempelige en frisse winkel waar je op een leuke manier een selectie van de beste bieren leert kennen. Om het jou gemakkelijk te maken hebben we onze bieren ingedeeld in momenten. In de zon smaken frisse en fruitige speciaalbieren het lekkerst, terwijl je bij de kachel beter kunt genieten van volle en zwaardere bieren. En om jezelf of anderen wilt verrassen kies je voor experimentele bieren. Elk familielid van Van Bieren vertegenwoordigt zo'n gebruiksmoment.

ONS VERHAAL

Van Bieren is opgericht door twee oude vrienden Jeroen Welten en Joost-Jan Kinds. Jeroen werkte zijn hele leven al in de bierbranche, en Joost-Jan zit al jaren in retail. Het idee ontstond toen Joost-Jan en Jeroen na 3 jaar radio-stilte weer eens belden om samen te gaan ondernemen. Later kwamen Henriette van Looveren en Menno Boersma als compagnons erbij. We nemen onszelf niet zo serieus, maar de prachtige bieren die we verkopen des te meer. We hopen dat we steeds meer Nederlanders kunnen bewegen om de dynamische wereld van craft bier te ontdekken.

 

ONZE BELOFTE AAN JOU

Om het jou gemakkelijk te maken hebben we onze bieren ingedeeld in gebruiksmomenten.  Zo vind jij het juiste bier voor het moment waarop je bier wilt drinken. Wij beloven jou de volgende 5 dingen: 

  1. Laagdrempelig advies
  2. Een wisselende voorselectie van de beste bieren uit binnen en buitenland
  3. Originele biercadeaus
  4. Veilig online winkelen
  5. Snel en goedkope verzending

 We staan altijd open voor nieuwe ideeën, dus kom maar door als je er een hebt!

Groet van ons,

De Familie Van Bieren

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »